Reviews

Het is voor mij heel waardevol om reviews te mogen ontvangen. Je kunt eenvoudig een review achterlaten onderaan deze pagina. Je zou mij ook heel blij maken als je dat wilt doen op "Google" via de button. 
Alvast een hele dikke dankjewel! 

Reactie plaatsen

Reacties

Nova
2 jaar geleden

Mijn moeder heeft kickASS autisme coaching met liefde opgezet tot zoiets moois. Ik ben haar dochter en ze is zo gepassioneerd over dit onderwerp.
Het is een heerlijke praktijk; kleurrijk, gezellig, warme sfeer & echt prachtig. Gewoon echt Bilitis.
Ze geeft me nu om de week coaching om beter om te gaan met stress. En zelfs dan is ze professioneel.
Ze schrijft de stappen die we die dag gaan doen op het bord, steekt altijd gezellig de kaarsjes aan en ze neemt het van tevoren goed door wat we gaan doen.

Ook met kickASS meiden hebben ik en andere meiden izo veel nieuwe kansen gekregen.
Ik voelde me vaak alleen, maar dankzij de 2 events en het meidenweekend heb ik zulke geweldige vriendinnen gekregen waar ik vaak mee app en regelmatig mee afspreek.
Ik ben mijn lieve moeder zo dankbaar, en ik denk veel andere meiden ook.

Ben je op zoek naar een lieve autismecoach, denk er dan alsjeblieft aan om naar haar toe te gaan!

Nadine van Dommelen
2 jaar geleden

Sinds vorig jaar hebben wij kennis mogen maken met Bilitis en haar werk voor meiden met ASS. Onze dochter had behoefte aan herkenning en erkenning met andere meiden. Via de psycholoog (provincie Gelderland) hebben we deze site doorgekregen en heeft onze dochter mooie contacten mogen leggen. We zijn erg blij met dit mooie initiatief en we hopen dat door mooie vervolgen krijgt (ook voor wanneer je 18 wordt).

Pieter Nieuwenhuijsen
2 jaar geleden

Helemaal objectief kan ik natuurlijk niet zijn hier, aangezien ik met Bilitis getrouwd ben. Maar wat ik wel in alle eerlijkheid kan zeggen is dat Bilitis echt de beste is die je op het gebied van coaching kunt hebben. Wij hebben als gezin al meer dan 1o jaar te maken met kinderen met autisme. Niks gaat vanzelf, en aangezien de wachttijden in de jeugdzorg enorm lang zijn is het nodig om zelf aan de slag te gaan.

Bilitis doet dat altijd vol overgave, en weet precies wat er nodig is om het doel te bereiken. Ze is niet op haar mondje gevallen en stelt het kind (of de ouder van) altijd op de eerste plek. Ik weet zeker dat ze alle (ouders van) kinderen met autisme kan bijstaan met haar adviezen en tips.

Deze adviezen geeft ze online, op locatie maar natuurlijk bij voorkeur in haar gezellige huiselijke praktijk. Geen saaie ruimte ingericht als een voetbalkantine, maar een warme rustige ruimte die meteen goed aanvoelt.

Kortom: voor goede adviezen, een goed gesprek of een luisterend oor moet je bij KickASS autismecoaching zijn.

Groet.

Pieter


Bianca - via Instagram

Erna - EHBA (Eerste Hulp bij Autisme) 

Sibel - via Instagram


Dominique - KickASS Meiden Event 18+

Ik (20 jaar) ben naar het 18+ event geweest. Ondanks dat de groep niet groot was heb ik gewoon een hele toffe dag gehad! Interessante diepgaande gesprekken, leuke activiteiten, heerlijk eten en een goed gevulde goodiebag. Super bedankt voor deze dag!

Lisanne - KickASS Meiden Event

Het was zeker een dag om nooit meer te vergeten! Er waren zoveel meiden met dezelfde problemen die ik ook heb, en iedereen was super aardig! Ook waren de activiteiten echt goed bedacht en er werd er rekening gehouden met iedereen. Ik vond het eerst wel spannend, maar dat viel later wel mee. Ik heb hier zeker wel wat vriendinnen aan over gehouden! Super bedankt voor deze toffe dag!

Floor –KickASS Meiden Event

Mijn dochter van 12 vond het erg fijn om dezelfde soort meiden te ontmoeten, ze kon helemaal zichzelf zijn.
Leuke activiteiten en toch de mogelijkheid om even te doen wat je zelf wil. Goed verzorgd, ze kijkt uit naar een volgend event!

Mirjam – KickASS Meiden Event

Mijn dochter van 13 met ASS is naar dit event geweest. Ze was enorm blij om dingen bij anderen te herkennen . Daarnaast was het event prefect georganiseerd, waren de taart en de lunch heerlijk en hebben ze hele gezellige dingen gedaan. Als ouder vind ik het vriendenboekje dat Bilits gemaakt heeft top, zodat ze elkaar kunnen volgen op social media en lekker kunnen appen! Dank je wel Bilits, de volgende keer zijn we er zeker weer heel graag bij!

Ivanka – KickASS Meiden Event

Mijn dochter is recent gediagnosticeerd met ASS 1.
Op 2 april is ze naar het kick ass meiden event geweest en wat heeft haar dat goed gedaan! Die herkenning had ze nodig: “ik kon zijn wie ik was en niemand vond me raar.’ Wat was dat heerlijk om te horen.
Graag meer van zulke momenten.

Alisya- KickASS Meiden Event

Was een super leuk evenement, in het begin vond ik het super spannend en uiteindelijk werd dat minder. Super erg genoten, was een leuke en leerzame dag. Ik zal de dag zeker opnieuw willen beleven.

Marianne KickASS Meiden Event

Bedankt voor jullie geweldige initiatief. De meiden hebben gisteren een superdag gehad. Leuk om te zien hoe Meike gisteren, toen ze thuis kwam, direct aan de slag ging met haar telefoon en het vriendinnenboekje. En fijn dat ze vanmorgen al twee leuke berichten kreeg van meiden die ze had ontmoet op het event. Ik hoop dit het event nog een vervolg gaat krijgen!

Simone –KickASS Meiden Event

Ahh! Gister was het eerste event van kick ass meiden. Het was echt super leuk en goed georganiseerd, echt een top dag gehad! Ik heb veel meiden die ook autisme hebben ontmoet. Heel erg fijn, eindelijk leeftijd genoten die je begrijpen!!!
Dankjewel voor deze toffe event!

Maaike- KickASS Meiden Event
Vandaag was het 1e event! Wat een geweldige locatie en aan alles was gedacht. 👏🏻 Femke vond het ge-wel-dig!!!! Volgende keer wil ze weer. Ga er vooral mee door want er zijn zoveel meiden zoals mijn dochter die erkenning zoeken en meiden wil ontmoeten zoals zij. Dank voor deze topdag! X