EHBA- Eerste Hulp Bij Autisme

Jij hebt net te horen gekregen dat jouw kind de diagnose ASS heeft. Dat zag je misschien al wel aankomen en dan kwam het niet echt als een verrassing. Of misschien had je het helemaal niet verwacht deze diagnose. In de meeste gevallen schrik je toch even, en moet je even slikken. In ene krijg je allemaal gedachten in jouw hoofd. "Wat moet ik doen?", "Hoe moet dit?", "Zou dit nog wel kunnen?" tot aan "Hoe ziet onze toekomst eruit?" Het zweet breekt je aan alle kanten uit en je hoofd maakt overuren. 

Je kunt natuurlijk naar de bieb of de (online) boekhandel gaan en alle boeken kopen die je tegenkomt. Inlezen in autisme kan zeker nuttig zijn. Daarnaast kan het handig zijn om een EHBA bij mij te boeken. Tijdens mijn EHBA geef  ik jou en jouw partner praktische uitleg over autisme, zodat je na afloop een stukje basiskennis hebt. 

Centraal staat tijdens deze EHBA:
♥ Wat houdt autisme nu eigenlijk in? 
♥ Wat kun je de komende periode/jaren verwachten? 
♥ Rouwen? 
♥ Structuur en plannen. 
♥Overprikkeling, wat is het? 
♥Eventuele andere onderwerpen waar je iets over wilt weten. (deze kun je van te voren aangeven door een mail te sturen) 

Wist je dat het ook mogelijk is om een "Familiemoment" te boeken? Hierin wordt jouw naaste familie op de hoogte gebracht hoe het is om een kind met autisme te hebben. 

Deze EHBA is een eerste aanrijking omtrent de diagnose autisme. Een stukje basis. Mochten er in de toekomst andere vragen komen, dan kun je een 1:1 sessie met mij boeken. Dat kan individueel of met jouw partner erbij.

In het kort: 
*Een informatie sessie waar je een stuk basiskennis krijgt over autisme.
*De sessie duurt 1,5 uur 
*Kan zowel overdag als in de avond plaatsvinden in overleg
*EHBA kan gepland worden voor 1 of 2 ouders. 
*In de praktijk in Waddinxveen, maar ook mogelijk online. 
*De investering voor een EHBA is 95 euro 

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Doet u dit binnen 24 uur, dan kunnen de kosten in rekening worden gebracht. 

 

Reactie op Webinar EHBA 

Reactie op Webinar EHBA 


Erna - EHBA (Eerste Hulp bij Autisme)