KickASS Meiden

In januari 2022 ontstond spontaan het idee om een event te organiseren voor mijn dochter. Zij was, toen 14, en wilde graag vriendinnen. Het liefste wilde zij offline contact met meiden met autisme. Meiden met autisme lijken niet zoveel voor te komen. In onze omgeving kenden we eigenlijk geen andere meiden. Mijn dochter ging hierdoor aan zichzelf twijfelen. Ze had bijna 2 jaar thuis gezeten, voelde zich anders dan anderen en herkende zichzelf niet in social media filmpjes over vriendschappen.  Dus ik zou wel een event gaan organiseren. Ik huurde een mooie ruimte, bedacht een programma en een stoere naam "KickASS Meiden" en begon met de verkoop van de tickets. Mocht er nou helemaal geen reactie op komen, of veel te weinig, dan kon ik de boel annuleren.  Ik had bedacht dat er 40 meiden konden komen en binnen 2 weken was het helemaal uitverkocht! Opperdepop! In april was het event en wat was het gaaf en wat ontzettend mooi! Er zijn hier vriendschappen uit ontstaan en er vond vooral herkenning en acceptatie plaats. 


In juni deed ik het nog een keer voor meiden van 12-18 jaar. Ook voor de groep 18-27 jaar organiseerde ik een event. In het najaar van 2022 was er ook een heus "KickASS Meiden Vriendinnen Weekend". 
Er zullen de komende maanden ook nog andere activiteiten plaats gaan vinden. 

 

"Waarom is "KickASS Meiden" zo speciaal? Gewoon omdat het rekening houdt met jouw autisme"

 

Waarom is "KickASS Meiden" zo speciaal? Gewoon omdat het rekening houdt met jouw autisme. Niets is raar! Kom jij naar een event, dan mag jij bijvoorbeeld gewoon jouw koptelefoon opzetten. Er wordt geen muziek gedraaid.  Er is een programma met opbouw, maar ook genoeg rustmomenten. Je mag gewoon jezelf zijn. 

Nieuwsgierig en wil je meer info? Hou dan zeker deze website in de gaten of mijn socials.

 

Op dit moment staan er nog geen nieuwe events gepland.