Geen (lange) wachtlijsten, dus ben je lekker snel aan de beurt.


Kopje luisterend oor

Heb jij soms ook even de behoefte om gewoon jouw hart te luchten bij iemand die begrijpt wat jij doormaakt? Vriendinnen en schoolpleinmoeders begrijpen jou niet altijd, ze kunnen zich niet voorstellen wat jij allemaal meemaakt. Waarom zou jouw kind niet zijn zoals hun kinderen?  Zelfs jouw partner en familie begrijpen het soms niet. Of heb je net een "vervelend gesprek" gehad over jouw kind bij een instantie of school? 

Wees welkom! Als moeder van 3 kinderen met ASS ben ik inmiddels aardig door de wol geverfd. Ik heb bijna alles al meegemaakt en weet hoe het voelt. We drinken samen even een lekkere kop thee.  Jij vertelt jouw verhaal, ik luister en begrijp het.

 Ik zal zo nu en dan een klein beetje advies geven.  Een "kopje luisterend oor"  is echter geen volledige coaching sessie. Wil je langer of over een specifiek onderwerp praten? Dan kun je een reguliere sessie boeken. Daar gaan we dieper en langer in op de dingen waar je mee zit.

Een "Kopje luisterend oor" is ook online en telefonisch goed te doen. Voor de thee/koffie en het lekkers moet je dan zelf even zorgen.  

In het kort: 
*Duur: 30 minuten
*Stoom afblazen/ jouw verhaal doen bij iemand die jou begrijpt
*In de praktijk of online mogelijk
*Klein beetje advies, het is geen volledige coaching
*Eenmalig (maar mag natuurlijk vaker) 
*Kan op korte termijn vaak geregeld worden
*Bestellen & betalen kan onderstaande button
*Investering 30 euro 

Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd. Doet u dit binnen 24 uur, dan kunnen de kosten in rekening worden gebracht.